SICRIE

Oricât de mult ne-am spune că noi nu vom trece prin așa ceva, acest moment trist, moment în care suntem nevoiți să alegem un sicriu, ne va încerca pe toți în viață, pe unii mai devreme, pe alții mai târziu, însă acest aspect nu ne împiedică să fim informați.

Sicriul este primul obiect necesar atunci când ne confruntăm cu un deces. Fără sicriu nu putem organiza nici măcar priveghiul. Ele de regula sunt lucrate din lemn de diferite esențe, cum ar fi: brad, fag, stejar, tei sau plop și au diferite culori și finisaje. Oferta noastră de sicrie conține sicrie lucrate cu mare atenție la detalii și în producția cărora sunt folosite materiale de cea mai bună calitate.

Pentru a putea alege un sicriu adecvat, este necesar să țineți cont de înălțimea și greutatea persoanei decedate.

Funerarii.ro vă oferă o gamă de sicrie destinate oricărui tip de înhumare, fie una cu un buget restrâns, fie o înhumare extrem de pretențioasă, unde puteți opta pentru un sicriu cu două capace, sicriu de o calitate și o eleganță ireproșabilă.

Pe lângă sicriele de dimensiuni uzuale, deținem în oferta noastră și sicrie cu dimensiuni atipice. Sicriele din gama specială sunt destinate osemintelor, copiilor sau persoanelor de înălțime ori talie mare.

Recomandăm achiziționarea sicriului într-un pachet complet oferit de către Funerarii.ro, astfel puteți beneficia de un preț mai redus al costurilor totale față de selectarea individuală a produselor.

Noi ne dorim, ca întotdeauna, ca dumneavoastră cât și restul de participanți la ultimul drum al persoanei trecute în neființă să beneficiați de o experiență cât mai puțin dureroasă și ne străduim pe cât de mult posibil să alinăm și să ușurăm pierderea suferită, de aceea întotdeauna când veți apela la serviciile funerare oferite de către noi, împreună cu dumneavoastră vom găsi soluții pentru orice situație sau aspect al înmormântării.

SICRIE GAMA SOCIAL

SICRIU SOCIAL S01

 

SICRIU SOCIAL S03

 

SICRIU SOCIAL S04

 

SICRIU SOCIAL S05

 

SICRIE GAMA ECONOMIC

SICRIU ECONOMIC E06

 

SICRIU ECONOMIC E07

 

SICRIE GAMA MEDIU

SICRIU Mediu M10

 

SICRIU MEDIU M11

 

SICRIU MEDIU M12

 

SICRIU MEDIU M13

 

SICRIE GAMA SELECT

SICRIU SELECT SL14A

 

SICRIU SELECT SL14B

 

SICRIU SELECT SL15

 

SICRIU SELECT SL16

 

SICRIU SELECT SL17

 

SICRIU SELECT SL21

 

SICRIU SELECT SL23

 

SICRIE SPECIALE

SICRIU SPECIAL SP08

 

SICRIU SPECIAL SP09

 

SICRIU SPECIAL SP10

 

SICRIU SPECIAL SP11

 

SICRIU SPECIAL SP19

 

SICRIU SPECIAL SP22

 

SICRIE GAMA PREMIUM

SICRIU PREMIUM P19A

 

SICRIU PREMIUM P19B

 

SICRIU PREMIUM P20

 

SICRIU PREMIUM P21

 

SICRIU PREMIUM P22A

 

SICRIU PREMIUM P22B

 

SICRIU PREMIUM P24

 

SICRIU PREMIUM P25

 

SICRIU PREMIUM P26

 

SICRIU PREMIUM P27

 

SICRIU PREMIUM P17

 

SICRIU PREMIUM P18

 

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU O OFERTĂ

 

 +40 740 231 894

Suport 24/7

Servicii funerare BucureȘti

Vă oferim rapid servicii funerare complete, transport funerar, consiliere funerară gratuită, asistență juridică pentru obținerea ajutorului de înmormântare, produse pentru înmormantare și parastas în Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 și Sector 6 București

Servicii funerare ILFOV

Vă punem la dispoziție rapid transport funerar, consiliere funerară, parastas la înmormântare și asistență pentru obținerea actelor de deces și a ajutorului de înmormântare

Servicii funerare NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE

Indiferent de tipul serviciului, transport funerar național sau transport funerar internațional, vă oferim toate informațiile necesare pentru ca serviciul de transport funerar să se deruleze rapid și cu un efort cât mai mic din partea dumneavoastră.