PRODUSE funerare

SICRIE

COROANE FUNERARE

ARANJAMENTE FLORALE 

PArASTASE

PACHETE COMPLETE LA ÎNMORMÂNTARE

CANDELE

URNE FUNERARE

SICRIE

Sicriul este un element esențial în procesul de înhumare a unei persoane decedate. Aveți posibilitatea de a alege un sicriu în funcție de bugetul disponibil pentru înmormântare sau de preferințele persoanei decedate – exprimate în timpul vieții. Sicriele noastre sunt prelucrate din diferite esențe de lemn, în diverse culori și modele florale sau religioase.

Vă punem la dispoziție 6 categorii de preț, în funcție de finisaje și modele, pentru a vă oferi cele mai bune rapoarte calitate-preț.

PARASTASE SI PACHETE ALIMENTARE LA ÎNMORMÂNTARE

 

Pachetele noastre pentru parastas respectă tradițiile și ritualurile funerare și vă sunt oferite în mai multe variante, de dulce sau de post, în funcție de bugetul disponibil. Pachetul de parastas include:

– Pachetele alimentare individuale, personalizate în funcție de preferințe

– Un set de trei colaci (Cap, Arhanghel, Prescură)

– O sticlă cu vin și o sticlă cu vin și ulei

– Farfurii cu colivă

– Prosoape, batiste, lumânări și dolii

ACCESORII FUNERARE

 

Ritualul înmormântării, în funcție de cutumele religioase presupune achiziționarea produselor funerare necesare. Suntem pregătiți să vă livrăm acasă sau la locul înmormântării produse funerare la prețuri accesibile

– Candele, lumânări și felinare
– Prosoape și batiste
– Sicrie pentru oseminte
– Urne funerare

COROANE ȘI FLORI FUNERARE

 

Aranjamentele funerare: coroanele funerare sau jerbele funerare reprezintă un omagiu adus persoanei decedate. Toate aranjamentele florale sunt alcătuite din flori naturale proaspete: garoafe, crizanteme, gerbere, crini sau trandafiri. Ne puteți solicita și modele de aranjamente pentru coroane sau jerbe care nu se află în oferta noastră online.

Buchetele funerare: aceste aranjamente funerare, prevăzute cu un suport de fixare pe capacul sicriului, pot fi un omagiu deosebit în memoria persoanei decedate. Buchetele funerare au o durata de viață mai lunga datorită buretelui mineral cu care sunt prevăzute.

Alături de florile funerare, vom transmite și un omagiu funerar tipărit pe panglica atașată.

CONTACTEAZĂ-NE

 

 +40 740 231 894

Suport 24/7

Servicii funerare BucureȘti

Vă oferim rapid servicii funerare complete, transport funerar, consiliere funerară gratuită, asistență juridică pentru obținerea ajutorului de înmormântare, produse pentru înmormantare și parastas în Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 și Sector 6 București

Servicii funerare ILFOV

Vă punem la dispoziție rapid transport funerar, consiliere funerară, parastas la înmormântare și asistență pentru obținerea actelor de deces și a ajutorului de înmormântare

Servicii funerare NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE

Indiferent de tipul serviciului, transport funerar național sau transport funerar internațional, vă oferim toate informațiile necesare pentru ca serviciul de transport funerar să se deruleze rapid și cu un efort cât mai mic din partea dumneavoastră.