FLORI FUNERARE 

COROANE FUNERARE

BUCHETE FUNERARE

ARANJAMENTE FUNERARE

JERBE FUNERARE

FLORI ȘI COROANE FUNERARE

 

Funerarii.ro vă pune la dispoziție coroane funerare clasice din flori naturale, aranjamente florale pentru capacul de sicriu, cât și coroane funerare din gama premium.

Coroanele funerare clasice sunt coroanele realizate pe suport de papură cu brad natural.
Aranjamentele florale pentru capacul de sicriu cât și coroanele din gama premium sunt realizate în suporți speciali cu burete mineral, buretele mineral asigurând necesarul de apă florilor pentru mai bine de 48 de ore.

În oferta noastra de coroane funerare se regăsesc de la tradiționalele coroane din garoafe până la coroane în formă de inimă din trandafiri sau orhidee. Coroanele și aranjamentele funerare oferite de către Funerarii.ro sunt lucrate cu mare atenție la detalii și cu florile cât mai calitative și mai proaspete posibil.

În situația în care nu vă mulțumește niciunul din aranjamentele sau coroanele funerare prezente în catalogul nostru și doriți ceva mai special sau cu o semnificație aparte, puteți transmite colegilor noștri doleanțele dumneavoastră, iar designerii florali vor respecta întocmai dorința dumneavoastră.

Colegii din departamentul de design floral au o vastă experiență în domeniul florilor și vă putem garanta că pot și au capacitatea să creeze întocmai aranjamentele florale funerare dorite de către dumneavoastră, pentru a putea oferi un ultim omagiu persoanei pierdute.

Alături de florile funerare, oferim posibilitatea de a transmite condoleanțele dumneavoastră apropiaților persoanei pierdute pe o lentă ce este atașată aranjamentului floral funerar.

COROANE FUNERARE

COROANA FUNERARA C01

 

COROANA FUNERARA C02

 

COROANA FUNERARA C03

 

COROANA FUNERARA C04

 

COROANA FUNERARA C05

 

COROANA FUNERARA C06

 

COROANA FUNERARA C07

 

COROANA FUNERARA C08

 

COROANA FUNERARA C09

 

COROANA FUNERARA C10

 

COROANA FUNERARA C11

 

COROANA FUNERARA C12

 

COROANA FUNERARA C13

 

COROANA FUNERARA C14

 

COROANA FUNERARA C15

 

COROANA FUNERARA C16

 

COROANA FUNERARA C17

 

COROANA FUNERARA C18

 

COROANA FUNERARA C19

 

COROANA FUNERARA C20

 

BUCHETE FUNERARE

BUCHET FUNERAR B01

 

BUCHET FUNERAR B02

 

BUCHET FUNERAR B03

 

BUCHET FUNERAR B04

 

ARANJAMENTE FUNERARE

ARANJAMENT FLORAL A01

 

ARANJAMENT FLORAL A02

 

ARANJAMENT FLORAL A03

 

ARANJAMENT FLORAL A04

 

ARANJAMENT FLORAL A05

 

ARANJAMENT FLORAL A06

 

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU O OFERTĂ

 

 +40 740 231 894

Suport 24/7

Servicii funerare BucureȘti

Vă oferim rapid servicii funerare complete, transport funerar, consiliere funerară gratuită, asistență juridică pentru obținerea ajutorului de înmormântare, produse pentru înmormantare și parastas în Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 și Sector 6 București

Servicii funerare ILFOV

Vă punem la dispoziție rapid transport funerar, consiliere funerară, parastas la înmormântare și asistență pentru obținerea actelor de deces și a ajutorului de înmormântare

Servicii funerare NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE

Indiferent de tipul serviciului, transport funerar național sau transport funerar internațional, vă oferim toate informațiile necesare pentru ca serviciul de transport funerar să se deruleze rapid și cu un efort cât mai mic din partea dumneavoastră.