Servicii funerare București

SC Lumidan Company Activ SRL

DESPRE NOI

 

Povestea noastră a început în anul 2002 cu dorința de a ridica la un alt nivel standardele acestui domeniu, unde trebuie sa recunoaștem că nici în ziua de astăzi nu s-au schimbat foarte multe lucruri.

Sunt foarte puține firme chiar și în ziua de astăzi, în domeniul nostru de activitate, care să poată să ofere oamenilor niște servicii de calitate, servicii pentru care oamenii plătesc, de altfel, și le merită.

Începutul a fost destul de anevoios, nu aveam destul spațiu pentru a ne putea desfășura, neavând nici posibilități financiare pentru achiziționarea unui spațiu mai mare, eram nevoiți să ne descurcăm așa cum se putea, însă, în timp și cu răbdare, am reușit să creștem.

Această creștere a avut la bază calitatea serviciilor oferite de către noi, calitate la care nu vom renunța niciodată, chiar dacă este nevoie să pierdem – ne asumăm acest risc deoarece, fară dumneavoastră, clienții noștri, astăzi nu am fi existat.

Acum, după 17 ani de experiență cumulată și o continuă dezvoltare, atât din punct de vedere tehnic, cât și uman, putem să ne mândrim cu o recepție în toată puterea cuvântului, recepție unde încercăm să alinăm și să ușurăm eforturile dumneavoastră de a trece peste pierderea suferită. De asemenea, ne mândrim cu un parc auto de 9 autospeciale, cu o cameră mortuară autorizată, unde persoana dragă beneficiază de cea mai buna pregătire, cu un atelier floral unde pregătim omagiile dumneavoastră florale și cu un colectiv de oameni minunați, oameni ce înțeleg că inainte de orice lucru trebuie să ofere compasiunea cuvenită dumneavoastră, compasiune care vine din suflet și nu din atribuțiile servicului.

Ne dorim să putem fi alături de dumneavoastră și peste 17 ani, ani din care sperăm să mai învățăm și să ne îmbunătățim, la fel cum am facut în toți acești ani de existență.

Vă mulțumim că ne oferiți încrederea și șansa să onorăm înhumarea persoanelor dragi pierdute și vă promitem că vom face tot ceea ce ne stă în puteri să nu vă dezamăgim niciodată!

CONTACTEAZĂ-NE

 

 +40 740 231 894

Suport 24/7

Servicii funerare BucureȘti

Vă oferim rapid servicii funerare complete, transport funerar, consiliere funerară gratuită, asistență juridică pentru obținerea ajutorului de înmormântare, produse pentru înmormântare și parastas în Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 și Sector 6 București

Servicii funerare ILFOV

Vă punem la dispoziție rapid transport funerar, consiliere funerară, parastas la înmormântare și asistență pentru obținerea actelor de deces și a ajutorului de înmormântare

Servicii funerare NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE

Indiferent de tipul serviciului, transport funerar național sau transport funerar internațional, vă oferim toate informațiile necesare pentru ca serviciul de transport funerar să se deruleze rapid și cu un efort cât mai mic din partea dumneavoastră.