PARASTASE

PARASTASE STANDARD LA ÎNMORMÂNTARE

PARASTASE PREMIUM LA ÎNMORMÂNTARE

PARASTASUL DE 9 zILE

PARASTASUL DE 40 de zILE

PARASTASE LA 3, 6 ȘI 9 LUNI

PARASTASE ANUALE

PARASTASE

Parastasul este serviciul memorial solemn, pentru odihna celor decedați. Dacă ne raportăm la credința și învățătura creștină, viața nu se sfârșește odată cu moartea fizică, iar sufletul continuă să existe în afara lumii pământești.

Din această cauză, nu uităm persoanele trecute în neființă nici după înmormântare, ci ne amintim de ei pe veci și spunem rugăciuni pentru odihna și iertarea păcatelor. Pe tot parcursul vieții, putem face totul pentru sufletele noastre, putem să ținem post, ne putem ruga, însă după trecerea în neființă nu mai putem face nimic în acest scop.

La fiecare parastas se organizează o masă sau se oferă pachete cu mâncare (popular, pomană), astfel noi cei de la Funerarii.ro, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă variată de pachete sau chiar mai mult, putem adapta pachetele în funcție de nevoile dumneavoastră. La cererea dumneavoastră, vă putem ajuta și în organizarea meselor de parastas în diferite locații sau în locațiile alese de dumneavoastră, toate acestea pentru o cât mai bună desfășurare a pomenirii persoanei pierdute.

În momentul în care o persoană își pomenește persoanele pierdute în viața pământească, în rugăciunile sale, și cere izbăvirea păcatelor, Dumnezeu îl va asculta! Astfel, slujba care se ține pentru cei trecuți în viața de apoi se numește parastas.

Parastasele sunt de 7 tipuri:
– Parastasul de 3 zile (parastas care, de obicei, se face în ziua înmormântării)
– Parastasul de 9 zile (pentru vrednicia de cele 9 Cete Îngerești)
– Parastasul de 40 de zile (în amintirea Înălțării Domnului la cer)
– Parastasul de 3 luni (în cinstea Sfintei Treimi)
– Parastasul de 6 luni (în cinstea Sfintei Treimi)
– Parastasul de 9 luni (in cinstea Sfintei Treimi)
– Parastasul de 1 an (parastas ce se repetă până la 7 ani de la moarte, amintind de cele 7 zile ale Creației)

Pentru a nu greși pregătirile în privința acestor pomeniri, recomandăm să contactați firma noastră de servicii funerare și preotul, în vederea stabilirii de comun acord a datei și orei pomenirii. În general, aceste parastase nu se fac în orice zi a săptămânii, ci Marțea, Joia și Sâmbăta.

Pentru parastas, creștinii aduc: colivă, prescură, vin, lumânări și tămâie.

Parastase nu se fac în următoarele zile și perioade:
– Duminicile de peste an
– În cele 12 zile dintre Nașterea și Botezul Domnului
– De Lăsata Secului până la prima Sâmbăta din Postul Mare (Sâmbăta Sfântului Teodor)
– Din Sâmbăta Floriilor până la Duminica Tomei
– De sarbatori mari
– Luni, marți, miercuri, joi și vineri în timpul Postului Mare

Vă garantăm calitatea produselor și a pachetelor oferite de către firma noastră de servicii funerare și vă promitem că vom asigura tot necesarul potrivit acestui moment de rugăciune pentru persoana pierdută.

PARASTAS STANDARD

PACHETE ALIMENTARE DE DULCE

 

PACHETE ALIMENTARE DE POST

 

COLACI, COLIVă VIN ȘI OBIECTE FUNERARE

 

PARASTAS PREMIUM

PACHETE ALIMENTARE DE DULCE PREMIUM

 

PACHETE ALIMENTARE DE POST PREMIUM

 

COLACI, COLIVă VIN ȘI OBIECTE FUNERARE

 

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU O OFERTĂ

 

 +40 740 231 894

Suport 24/7

Servicii funerare BucureȘti

Vă oferim rapid servicii funerare complete, transport funerar, consiliere funerară gratuită, asistență juridică pentru obținerea ajutorului de înmormântare, produse pentru înmormantare și parastas în Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 și Sector 6 București

Servicii funerare ILFOV

Vă punem la dispoziție rapid transport funerar, consiliere funerară, parastas la înmormântare și asistență pentru obținerea actelor de deces și a ajutorului de înmormântare

Servicii funerare NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE

Indiferent de tipul serviciului, transport funerar național sau transport funerar internațional, vă oferim toate informațiile necesare pentru ca serviciul de transport funerar să se deruleze rapid și cu un efort cât mai mic din partea dumneavoastră.